Ontspanningsmassage met Rebalancing technieken

Ontspan je lichaam en je geest met de ontspanningsmassage met Rebalancing technieken. Hoe ziet de massage eruit? In mijn praktijkruimte in Den Haag met alleen maar natuurlijke materialen overleggen we eerst of er gebieden zijn in je lichaam die extra aandacht vragen. Daarna mag je lekker gaan liggen op de massagetafel. Ik help jou en je lichaam om je gewicht over te geven aan de tafel, je te laten dragen en niks te hoeven doen gedurende de behandeling.

Ontspanningsmassage Den Haag Mieke Meesen Rebalancing..jpg

Daarna begin ik met de massage, intuïtief zal ik je aanraken daar waar je lichaam er het meeste om vraagt. Rekening houdend ook met de gebieden in je lichaam waar je wat extra aandacht kunt gebruiken. Ik maak gebruik van natuurlijke en ontspannende olie. Je hele systeem zal door de aanraking meer en meer ontspannen en tot rust komen.

Deze ontspanningsmassage laat je lichaam weer ervaren hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.  De behandeling is gericht op ontspanning en stimuleren van de doorbloeding in spieren en pezen. De spieren en de pezen worden met verschillende technieken geholpen bij het afvoeren van spanning zodat het lichaam weer soepel wordt. Je ademhaling wordt dieper, je spieren en pezen soepeler, je lichaam beter doorbloed  en is er verbetering van de stofwisseling.

Ook de subtiele spanning die je in je huid vasthoudt ontspant, dit geeft een gevoel van opening en verruiming.

Minder stress door Rebalancing.jpg

Van goede aanraking word je gelukkig

Wist je dat het ( met aandacht) aanraken van de huid gelukkig maakt? Dit komt doordat er twee "geluksstoffen" worden aangemaakt, namelijk oxytocine en endorfine. Oxytocine is een gelukshormoon dat betrokken is bij allerlei processen die met veiligheid en geborgenheid te maken hebben. Dit geluksgevoel zorgt voor de aanmaak van endorfine, en dat zorgt er weer voor dat er ook in je hersenen processen gaan plaatsvinden die je geluksgevoel bevorderen.

Massage heeft een positief effect op stressklachten

Het hormoon oxytocine dat wordt aangemaakt bij massage verlaagt de hartslag en bloeddruk, de spieren ontspannen terwijl de doorbloeding in andere organen toeneemt, waardoor ook de spijsvertering weer goed op gang komt. Oxytocine verhoogt ook de pijndrempels en remt angst. Zo worden ook de psychische problemen bij stress, die vaak voor een toename in stress zorgen, geremd. Zo kan massage helpen om uit de negatieve spiraal van chronische stress te komen.

Bij regelmatige massage blijkt het positieve effect dat hierboven beschreven is, weken aan kan houden.

Ontspanningsmassage met Rebalancing technieken

Rebalancing Mieke Meesen.jpg

Waarom is het zo fijn om gemasseerd te worden met Rebalancing technieken? Dit komt omdat het de visie van Rebalancing is dat de kwaliteit van de massage niet alleen gaat over de technische vaardigheid alleen. De kwaliteit van een massage heeft ook alles te maken met de mate van invoelend vermogen van de masseur, van mij in dit geval. Daarnaast werk ik als  Rebalancer vanuit een meditatieve staat en ben ik helemaal aanwezig bij jou met mijn aandacht. Deze rust en ruimte heeft invloed op jou als ontvanger, je krijgt hem als het ware via de aanraking ook in jouw systeem binnen. Ik ben door mijn inzicht, kennis en ervaring helemaal bij jou en hoe het nu met je gaat. En dat is waar je het meest van ontspant; een accepterende aanraking, een gevoel van dat je helemaal goed bent zoals je bent.   

De massage brengt je in je lichaam en zorgt voor rust en ontspanning in je hele wezen.

De kosten voor een ontspanningsmassage met Rebalancing technieken bedragen:

Ontspanningsmassage met Rebalancingtechnieken.jpg

Tarieven massage

(In tegenstelling tot de Rebalancing sessies wordt de massage niet vergoed door je zorgverzekering)

90 minuten € 82,-

60 minuten : € 60,-    

30 minuten:  € 38,-

Je kunt ook een 5 rittenkaart kopen die je ook mag delen met je vrienden. Voor 5 massages van 60 minuten betaal je dan € 290,-

Voor 5 massages van 90 minuten is de prijs € 390,-

Heb je een vraag over de ontspanningsmassage neem dan contact op met Mieke    

Je kunt zelf je afspraak inplannen op een tijdstip dat je past door te klikken op onderstaande button. Je kan ook bellen met 0628882085.

Massage tegoedbon Mieke Meesen Rebalancing.jpg

Massage tegoedbon

Wil je iemand een heerlijke massage cadeau doen? Ik kan een tegoedbon voor je maken met elk gewenst bedrag erop, vanaf € 38,- voor een half uur massage. Deze wordt naar je opgestuurd. Er is ruimte om de naam van de ontvanger op de bon te schrijven. Je geeft met deze bon een heerlijke, gezonde, ontspannende belevenis cadeau, daarmee maak je iedereen blij.